Яку воду ми п’ємо?

Activated carbon for gas masks
Активоване вугілля для протигазів
27.04.2021
засіб від колорадського жука Kaputt
Засіб від колорадського жука Kaputt
30.05.2021

Cвій до свого по своє

Переглядаючи канал skrypin.ua, ми звернули увагу, що творчий колектив у студії п’є бутельовану воду.
У зв’язку з цим нам спало на думку подарувати каналу skrypin.ua п’ятиступінчатий фільтр очистки води зі зворотним осмосом, аби журналісти могли пити чисту воду. Фільтрована вода, очищена таким чином, сприятлива для здоров’я й дозволяє економити кошти, що, до встановлення фільтрів, витрачалися на купівлю бутельованої води.

Яку воду ми п’ємо

Подарунок фільтра для каналу skrypin.ua компанія “Біохім-Сервіс” розглядає не як рекламну акцію, а виключно в якості підтримки свободи слова та журналістських стандартів неупередженої подачі інформації.
Тож ми написали листа Роману Скрипіну з пропозицією встановити безкоштовно в студії каналу фільтр для очистки води. Журналісти каналу радо погодилися на таку поміч й з нашою допомогою встановили собі маленьку «фабрику чистої води».
28 квітня 2021 року керівник компанії “Біохім-Сервіс” Олег Закапко в студії skrypin.ua розповів про те, яку воду п’ють українці, де найчистіша вода в країні, як поїли німецького слона харківською водою, які найкращі фільтри для води та багато іншого.
Детальніше – на YouTube